Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kalendář akcí

 

 

Akce Trilobitu – 1. polovina 2024

 

20.1. Sněm kmene v JURTĚ. Začátek v 18:00, konec ve 21:00. Přijmeme nové členy, přiznáme nová orlí pera, zazpíváme si, zahrajeme hru, popovídáme si…. Prosíme každého člena o malý příspěvek na pohoštění nebo něco k pití. Děkujeme

3.2. Akce pro veřejnost – Turnaj v pingpongu „O stříbrného TRILOBITA“. Kategorie muži, ženy, děti. Rádi uvítáme pomocníky z řad rodičů.  Hlavní přípravy budou v pátek odpoledne, ostatní v sobotu od 7:00 v tělocvičně. Přihlášení do turnaje u Zelího.

11.2. (neděle) – Výprava do Národního muzea, Praha. Akce určena všem, kteří budou mít zájem podívat se do nově zrekonstruovaných prostor (od skřítků až po Velkou Lóži). Nová proměna je pro děti uzpůsobena, kdo navštívil, chválí.

24.- 25.2. Víkend pro Valča +. Posunujeme hranice účastníků, pro které připravíme dvoudenní program. Ubytování na pronajaté chatě, hry, lyžování ?, …….

9. – 16.3. HORY – Lyžařský kurz.  Ještě je pár míst volných, potřebujeme naplnit 40 míst, aby se chata vyplatila. Jedeme znovu do Branné, kde mají báječné trubičky v místní cukrárně. Fara je prostorná, v patře je pingpongový stůl, vesnička je malebná, vleky jsou od fary kousek s modrou i červenou sjezdovkou vedle sebe. Hru připravuje osvědčená dvojice Keya a Dan, máte se na co těšit.  

6.4. Akce pro veřejnost – Ukliďme Česko – Ukliďme Choltice, projdeme po skupinkách celé Choltice, oboru a přilehlé komunikace. Závěr – buřtová párty u JURTY.

13.4. Stará Praha – Celodenní hra, kterou pořádá kmen Ťapáč. V dané pražské čtvrti nacházíme odpovědi na zadané otázky a hledáme historické postavy, které si pro nás připraví úkoly charakterizující jejich osoby. Vhodné pro starší děti cca od 3. třídy.

19.4. Noc s Andersenem – spolu s knihovnou, celovečerní hra na motivy konkrétní knihy s přespáním v knihovně. Pravděpodobně to bude Cesta kolem světa za 80 dní, Jules Verne. Účastnit se mohou děti od 1. třídy. Přihlášky získáte včas u Markéty Zářecké v družině.

4.5.  Jednodenní výprava – zatím cíl neurčen

8.5. Lesní běh s Hasiči Choltice – veřejný závod. Podrobnosti budeme s hasiči teprve domlouvat a potom začneme s tréninkem, aby závodníci z řad Trilobitu byli připraveni. Závod bude obsahovat různá stanoviště – např. uzly, střelba ze vzduchovky, poznávačky z přírody, topografie apod….

17.5. - 19.5. Sněm Ligy lesní moudrosti + hra Čiwawa. Pokud postavíme tým na noční šifrovací hru Čiwawu (ve které účastníci mohou použít jen vytištěnou mapu a sadu nápověď), pojedeme. Akce pro 15+.

7. – 9.6. Stopa Černého vlka (pořádá kmen Bobrů). Dobrodružná celodenní hra pro skupinky malých i větších bojovníků, kombinace vědomostních či dovednostních soutěží a bojové hry, obvykle motivována historickými indiánskými/zálesáckými či jinak domorodými skutečnými událostmi. Proběhne pravděpodobně na tábořišti kmene Bobrů, nedaleko Čáslavi. Táboření více dětských kmenů z LLM, každý kmen má své týpí, kde spíme a vaříme. Program je společný pro všechny zúčastněné kmeny.

22.6. Táborová brigáda. Pro letošní tábor budeme muset dopilovat některá táborová zařízení, abychom prošli hygienou. Brigáda je určena pro rodiče, Malou a Velkou Lóži kmene.

29.6. – 13.7. Tábor kmene Trilobit na Kubatce – tábořiště nedaleko Trhové Kamenice.

 
 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 722662
Měsíc: 7924
Den: 241